Погода на Закарпатті сьогодні, 23 жовтня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарно, вночі сильні, місцями дуже сильні дощі, вдень часом дощі, у горах місцями протягом доби з мокрим снігом.

 

по Закарпатській області: Хмарно, вночі сильні, місцями дуже сильні дощі, вдень часом дощі, у горах місцями протягом доби з мокрим снігом. Вітер північний 9-14, місцями 15-20, на високогір'ї до 25 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 9-14°, у горах місцями 3-8° тепла.

Автошляхи: Вночі сильні, місцями дуже сильні дощі, вдень часом дощі, у горах місцями протягом доби з мокрим снігом, на перевалах ожеледиця. Видимість в дощі 1-2 км, подекуди в опадах 500 м.

по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ, вночі сильний. Вітер північний 9-14 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 12-14° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У четвер в Закарпатській області буде хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Сваляві, Береговому, Виноградові, Мукачевому, Рахові, Хусті, Міжгір'ї очікується дощова погода, інколи зі снігом. Температура повітря вночі становитиме +5…+9 градусів, удень – від +11 до +17. Вітер північний і північно-східний, 1-6 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, у п’ятницю – мокрий сніг.

 

23 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів