Хто з ужгородців краще шари катає? (фото)

В Ужгороді визначили найкращих більярдистів серед студентів

 

Минулі вихідні були рясними на спортивні події. Так, у суботу в Ужгороді відбулися змагання з більярду. Організатори турніру запросили до участі ужгородських студентів  Відгукнулися кілька десятків любителів більярду. Кілька годин хлопці змагалися у майстерності, відтак- найвправніші отримали призи та кубки.

 

Як розповів Іван Логай, голова ГО «Молодіжна альтернатива Закарпаття», організатор змагань, захід проходив за підтримки народного депутата Василя Ілліча Ковача. «Крім цих змагань, за допомоги Василя Ілліча ми ще провели благодійну виставку-продаж картин закарпатських художників, на якій зібрали близько 60 тисяч гривень, що були відправлені на допомогу військовим в АТО, - каже Іван Логай. -  Також ми відновлюємо спортивний майданчик біля трьох гуртожитків УжНУ гуртожитків. Студенти взяли активну участь і їх відновленні. Зараз ми робимо самі тренажери, які встановимо. Я думаю, ці тренажери будуть найкращими в Ужгороді.»

Організатори турніру кажуть, що бачать потребу в таких змаганнях та збираються проводити їх щороку. Про свої враження,- Віталій Мороз, переможець турніру з більярду:

«Щиро вдячний організаторам за проведення даного конкурсу. Бажаю успіхів і очікую подальших кроків у цій сфері».

 

 

 

21 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів