Спортивні вихідні в Ужгороді завершились закриттям дев’ятого турніру з художньої гімнастики «Карпатія»

У змаганнях взяли участь 360 спортсменок віком від 5-и років до 21-го з України та Словаччини. Протягом трьох днів змагались 44 команди у 19-ти категоріях складності. Словацька спортивна гімнастика була представлена двома командами. У числі українських представниць цього виду спорту – 42-і команди.

 

Організатори турніру пояснюють активність гімнасток нашої країни високим рівнем змагань та наближенням всеукраїнського чемпіонату. Як розповіла Валентина Плавайко, президент Закарпатської обласної федерації художньої гімнастики, з кожним роком рейтинг змагань дещо підростає. Тому, в цьому році змагання досить рекордні за складом команд і за кількістю учасників.»

Кращі з гімнасток були нагороджені грамотами та медалями,- кожна у своїй, одній з 19-ти категорій. Підтримав турнір народний депутат Василь Ілліч Ковач.

Розповідає Валентина Плавайко: «Кожні змагання чимось відрізняються. І щоразу зростає їх рейтинг. Я сподіваюсь, що на десятий міжнародний турнір у наступному році, ми будемо мати надзвичайно сильний склад учасниць і проведемо надзвичайно потужній захід в межах не лише нашої області, а а й в межах нашої держави».

 

 

 

21 жовтня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів