Іршавські малята демонстрували свою творчість перед стражами закону

Заступник начальника сектору дільничних інспекторів Іршавського райвідділу міліції  майор Неля Звонар провела профілактичну бесіду з учнями старших класів. У Імстичівській ЗОШ навчається 280 учнів та працює 46 викладачів.

 

Перед початком зустрічі адміністрація та учні школи показали правоохоронцям свою виставку «Україна - єдина країна», де діти намалювали, якою вони хочуть бачити Україну.

Майор  міліції Неля Звонар озвучила статистику кримінальних правопорушень, скоєних неповнолітніми, розповіла як правильно поводитись на вулиці з незнайомими людьми, як уникати небажаних ситуацій тощо.

Особливу увагу було звернуто на проведення урочистих та святкових міроприємств у школі, під час яких слід вжити невідкладних заходів щодо недопущення випадків неправомірної поведінки учнів, вживання ними алкогольних напоїв та куріння.

Учні залишились задоволені почутим, адже вони мали можливість задати питання і почути відповіді від правоохоронців. Наостанок директор школи Іван Добра подякував правоохоронцям за цікаву бесіду.

 

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС

 

 

21 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів