Закарпатський нардеп оприлюднив, хто насправді лідирує по 68 округу

Лідер закарпатського "Удару", народний депутат Валерій Пацкан розповів у соцмережі про останні результати соцопитування 68 округу та звідки "намалювався" Щадей.

 

"Я пообіцяв, що прокоментую "писанину" Віктора Щадея. Ненавиджу, коли виборчі перегони переходять в брудну стадію. Ніколи в житті (можна промоніторити всю мою діяльність) нікого не обливав брудом. Не вважаю за потрібне реагувати на, вибачте, хворобливі висловлювання "вискочок", та разом з цим коли хтось хоче подати бажане за дійсне, змушений відреагувати", - написав на своїй сторінці у Фейсбуку закарпатський нардеп Валерій Пацкан.

2012 рік, вибори до Верховної Ради... За рік до виборів ми з командою, яка на той момент лише починала свою політичну діяльність, проводили перемовини з продемократично налаштованими ужгородцями, щоб поборотись за Ужгород на виборах до Верховної Ради, щоб вибрати достойого представника до Верховної Ради від Ужгородщини, Закарпаття. Одним з таких був Павло Чучка, до якого я завжди ставився з повагою. Все нібито йшло в нормальному руслі, але як завжди є "але". УДАР, Батьківщина, Свобода намагались погодити між собою кандидатів на мажоритарних округах, щоб не перемогли регіонали. Це не відбулось, на жаль, на 68 окрузі. Політичні партії, об'єднання висунули своїх кандидатів, Чучка балотувався як самовисуванець. Враховуючи результати соціологічних опитувань населення, ми зрозуміли, що в Ужгороді та Ужгородському районі достойно поборотися і виграти в регіоналів може тідьки один кандидат - це Володимир Смоланка.

Порадившись з командою, з Ростиславом Булановим, ми готові були зняти кандидата нашої політсили з даних перегонів на користь Смоланки. Я навіть пропонував виступи Володимира Смоланки з Віталієм Кличком, під час зустрічей із закарпатцями в рамках виборчої компанії, і це б йому збільшило рейтинги до абсолютної перемоги.

На жаль, в Мукачеві вирішили інакше... Для чого самодостатній і некерований Смоланка? Він був знятий з виборчих перегонів і залишився Чучка. Все нібито нормально, але коли Павло Павлович почав грати в подвійну гру і з нами, і з Мукачевом, то тоді я і вся наша команда прийняли рішення - не будемо ні з ким "грати", а будемо підтримувати Ростислава Буланова. І знаєте, ми не помилились. Ростислав гідно представляє нашу команду і ніколи ні з ким не заграє.

Що відбувається сьогодні? Віктор Щадей навіть не збирався висуватись в кандидати до Верховної Ради до певного часу чи ситуації. У нас з ним була розмова за два дні до закінчення висування, в той момент, коли висунувся Павло Павлович. Ми просили об'єднатись навколо Роберта Горвата, який був висунутий з'їздом Партії Блок Петра Порошенка, і підтримати його (обговорювали пропозицію, щоб Щадей був довіреною особою Роберта на 68 окрузі ). Але він отримав чітку вказівку з Мукачева і об'єднання демократичних сил було знову перечеркнуто мукачівськими технологами.

Ми і зараз провели соцопитування виборців 68 округу, за його результатами станом на сьогодні лідирує Роберт Горват. Назву лише декілька цифр:

Горват Роберт - 15%

Ковач Василь Ілліч- 5,5%

Ледида Олександр- 5,9%

Ратушняк Сергій - 14,1%

Щадей Віктор - 5,9%

Чучка Павло- 5,3%

Світлик Юрій -1,8%.

Ми готові оприлюднити ці результати в розрізі анкет, щоб не було якихось нарікань. До речі, дані результати збігаються з соціологією, яку проводив Пащенко на замовлення Мукачева, а також ще з однією, яка проводилася для одного з кандидатів. Ми не хочемо "політичного бруду", не проводимо "брудної" компанії і просимо всіх продемократичих кандидатів об'єднатись навколо нашого кадидата - Роберта Горвата , щоб не дати змоги в цих виборчих перегонах виграти регіоналам, зрадника і мукачівським технологіям. Зараз спеціально розпочинаються цькування між тими хто творив Революцію Гідності і все для того, щоб ми пересварились, а виграв знову, скажімо, Ковач, який буде чемним депутатом для "закарпатської сім'ї".

Переконливо прошу Віктора Щадея детально проаналізувати все. Він - тільки механізм для виграшу Ковача. Вважаю, що сильні і достойні політики завжди повинні мати власну чітку і тверду позицію, яка не суперечить сподіванням свого народу, працюючи при цьому з командою таких же однодумців.

Прошу всіх учасників виборчого процесу не поливати один одного брудом, а об'єднатись заради перемоги демократії, чесності, справедливості та гідності", - написав у Фейсбуку Валерій Пацкан.

 

16 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів