Закарпатським Циганівцям повернули державні землі

На вимогу прокуратури земельну ділянку площею 3,7 га повернено у землі запасу Ужгородщини

 

Громаді села  с. Циганівці Ужгородського району повернуто 3,7 га. Такий результат розгляду, а відтак і задоволення подання прокуратури Ужгородського району Великолазівському сільському голові.

Вказану земельну ділянку було незаконно надано в оренду закарпатцю, прокуратура району, виявивши це, відреагувала, змусивши сільського голову Великолазівської сільської ради серед іншого усунути виявлені в ході прокурорської перевірки порушення.
До того ж, землевпорядника сільради, з вини якого було допущено вказані порушення звільнено із займаної посади.
Як повідомив Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин: «Нами в ході перевірки, встановлено, що закарпатець використовує земельну ділянку площею 3,7 га в с. Циганівці без укладання договору оренди земельної ділянки на підставі договору про упорядкування плати за користування земельною ділянкою, хоча такий договір чинним земельним законодавством не передбачений, чим порушуються вимоги Земельного кодексу України, та Закону України «Про оренду землі. На даний час подання вже розглянуто та задоволено, порушення усунуті, а земельну ділянку повернено у землі запасу району».
 

 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

02 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів