Тячівські міліціянти постійно відпускають бандитів, які тероризують Тересву

Стрілянина у Тересві: громада змусила міліцію затримати бандитів, які тероризують селище. Сутички аж до пострілів та розбірок з міліцією почалися у понеділок, 29 вересня після обіду, а звершилися о 5 ранку вівторка, 30 вересня.

 

Як інформує місцевий портал Tyachiv.com.ua, громада, насамперед, молодь повстала проти угрупування криміналітету, які не дають спокійно жити селищу: гасають вулицями на автівках на шаленій швидкості, влаштовують гучні дискотеки, п’янки, поводяться зухвало і нахабно, переповідають місцеві. За словами селищан, розперезані молодики часто вимагали гроші від неповнолітніх, погрожуючи силою. Подейкують, що і наркотики неповнолітнім збували. Та найбільше людей непокоїть те, що на порушників громадського порядку не можуть знайти управу.

У тому числі міліція, яка щоразу після затримання бандитів, оперативно випускає їх на волю.

Так було і напередодні сутичок, коли таранили автівки та стріляли з травмату та мисливської зброї. Але цього разу міліція під тиском громадськості все ж затримала бандитів на 72 години для з’ясування усіх обставин.

А у селищі зібралась громадськість з вимогою до керівництва району та правоохоронців нарешті знайти управу на дебоширів.

 

02 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів