Народний депутат Василь Ковач зустрівся з ветеранами Ужгорода

У зустрічі, яка напередодні пройшла у форматі “круглого столу”, взяли участь представники ветеранського активу Ужгородської міської організації ветеранів України, яку очолює Володимир Миколайович Кульнев.

 

Було обговорено питання, які найбільше хвилюють ветеранів: це і відсутність реального соціального захисту людей похилого віку, медичного обслуговування, повернення вкладів, вирішення побутових проблем тощо.

Хоча ветерани і є активними учасниками громадського життя, поважний вік дається взнаки і вирішувати більшість звичайних людських проблем їм уже не так і просто. Тому цінують допомогу та підтримку небайдужих людей. Таких, як Василь Ілліч, який не на словах знає про проблеми ветеранів та допомагає їм. Як відомо, народний обранець вже багато років підряд співпрацює з різними ветеранськими організаціями, підтримує і міську та районну організації  Червоного Хреста, які опікуються одинокими, інвалідами, людьми похилого віку.

Під час зустрічі Василь Ковач повідомив, що прийняв рішення знову балотуватися до парламенту. «Мені знайомі проблемні питання законодавства, соціального захисту, інші першочергові виклики суспільства, - сказав народний депутат. - Я добре вивчив і проблеми місцевих громад, досить успішно проводив роботу з їх подолання і переконаний, що зумію пришвидшити цей процес в найближчому майбутньому». І  як кандидат у народні депутати на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року В.Ковач уклав соціальну угоду з ветеранською організацією про подальшу співпрацю. З боку ветеранської організації угоду підписав голова Ужгородської міської організації ветеранів України Володимир Кульнев.

 Василь Ілліч взяв на себе зобов’язання сприяти вирішенню проблем ветеранів Ужгорода. Зокрема, тримати на особливому контролі звернення, що надходитимуть від організації та безпосередньо ветеранів; на законодавчому рівні ініціювати та підтримувати ініціативи, спрямовані на підвищення соціального захисту ветеранів; здійснювати контроль за дотриманням виконання соціальних гарантій для ветеранів, відстоювати перед міською та обласною владою законні інтереси ветеранів Ужгорода;  надавати посильну матеріальну допомогу малозабезпеченим, хворим, одиноким, немічним літнім людям; сприяти розвитку волонтерського руху.

На завершення зустрічі Василь Ковач відзначив активну громадську позицію ветеранів, їх готовність допомогти цінними порадами, виходячи зі свого багатого життєвого і трудового досвіду. У свою чергу представники міської організації ветеранів подякували за турботу до людей похилого віку та висловили підтримку подальшої діяльності нардепа.

 

 

 

16 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів