Продавці ужгородських магазинів порушують законодавство

Міліціонери обласного центру спільно з представниками Ужгородської міської ради та за участю журналістів місцевих засобів масової інформації провели спільний рейд щодо дотримання обмежень з реалізації алкогольних напоїв після 23 години.

 

Згідно з рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради «Про обмеження реалізації алкогольних напоїв» з 08 вересня 2014 року на території міста обмежено реалізацію алкогольних напоїв у стаціонарних об’єктах торгівлі, стаціонарних малих архітектурних формах, магазинах з кафетеріями, окрім інших закладів ресторанного господарства в період з 23.00 до 07.00 год.

Під час рейду було перевірено окремі суб’єкти господарювання, які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв. Працівники сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю та співробітники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції виявили адміністративні правопорушення у двох торгівельних закладах. Так, близько першої години ночі продавець магазину по вулиці Грушевського відпустила горілку покупцю, а продавець фасфуду по вулиці Минайській реалізувала пиво близько 2-ї години.

Відносно продавців міліціонери склали протоколи за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні порушення (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Санкції за даною статтею передбачають штраф від 30 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дані протоколи направлено до адміністративної комісії Ужгородської міської ради для прийняття рішення.

Шановні підприємці! Нагадуємо, що згідно з рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо обмеження реалізації алкогольних напоїв діє з 23.00 по 07.00 год. Неухильно дотримуватися чинного законодавства.

 

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС

 

16 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів