Неповнолітній мешканець Берегівщини жорстоко вбив бабусю

Жорстоке вбивство пенсіонерки у місті Берегові розкрито

 

Днями у місті Берегово на присадибній ділянці одного з приватних будинків було знайдено труп 70-ти літньої власниці будинку Ольги. Жінці було нанесено кілька ударів по голові металевим прутом про що свідчили численні рани на голові жінки та знаряддя злочину, металевий прут, який знаходився поруч у траві. За вказаним фактом слідчим було внесено дані до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 КК України (умисне вбивство),  яка відноситься до категорії особливо тяжких злочинів, так як санкція даної статті  передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’ятнадцяти років.

Правоохоронці брегівського районного відділу міліції спільно із слідчим управлінням та оперативниками управління карного розшуку внутрішніх справ області,  експертами криміналістичної лабораторії при науково дослідному центрі УМВС в Закарпатській області упродовж усього часу після виявлення вказаного особливо тяжкого злочину, пророблено значний обсяг роботи. Отже міліціонерами опрацьовано чимало версій скоєння злочинів, перевірено понад двадцять осіб на причетність до злочину,  допитано понад пів сотні громадян, яким могла бути відома корисна інформація, тобто зроблено все можливе, щоб як найшвидше встановити винну особу.

Так спільними діями працівників «по крихті» збиралася інформація, які згодом і привели  правоохоронців до злочинця яким виявився  чотирнадцяти річний мешканець міста Берегово Олександр, що неодноразово підпадав у поле зору страж порядку. Неабияку роль у розкритті вказаного злочину зіграла перевірка пункту збору металобрухту, де і було виявлено один з головних речових доказів, зданий злочинцем з наміром отримати матеріальну винагороду. З показів  Олександра вранці в суботу він з метою легкого заробітку,  проник на подвір’я будинку, де мав намір викрасти металобрухт, однак йому на заваді стала літня власниця будинку. Підліток проявивши зухвалу жорстокість за допомогою металево прута позбавив життя беззахисну людину .

Правоохоронці Берегівського районного відділу міліції звертаються до  мешканців міста Берегово, Берегівського району та власників пунктів прийому  металобрухту при встановленні фактів чи підозри на незаконне походження металобрухту повідомляти до органу внутрішніх справ, так як такий на перший погляд не значний злочин як крадіжка металобрухту може призвести тяжких наслідків.

 

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС

 

16 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів