Ужгородців запрошують на виставу «Кармен.TV»

Раду Поклітару відкрився ужгородцям у інтерв’ю на «Тиса-FM»

 

Днями Олексій Уманський, ведучий ранкового шоу «Get Uppa» на радіо «Тиса-FM», просто в ефірі зателефонував українському хореографу Раду Поклітару, який вже цього тижня завітає до Ужгорода зі своїм театром «Київ модерн-балет». Про те, яким є улюблений напій, який рекорд поставить «Київ модерн-балет» в Ужгороді, що є неможливим на сцені та багато інших цікавинок повідомив Раду Поклітару у своєму інтерв’ю на «Тиса-FM».

У своєму інтерв’ю відомий український хореограф розкрив декілька особистих та професійних секретів. До прикладу, він щиро зізнався,що є поціновувачем пива, але сподівається, що це ще не дуже помітно. А його вистава «IN PIVO VERITAS» у виконанні «Київ модерн-балет» є певною присвятою цьому напою – вона починається з великого келиха пива і закінчується ним. Але насправді артисти п’ють на сцені пиво безалкогольне, інакше просто неможливо, оскільки танець і алкоголь є несумісними.

В Ужгороді Раду Поклітару презентує іншу виставу – «Кармен.TV», яка є знаковою для митця. За словами хореографа – це перша ластівка, саме та вистава, яка принесла першу премію театру «Київ модерн-балет». Можливо, саме тому, приїжджаючи до нового міста, він завжди показує саме «Кармен.TV». І Ужгород тут не виняток – 21 вересня, о 19.00 виставу презентуватимуть у Закарпатському обласному театрі.

Талановитий український хореограф зізнався, що він дуже натхненний з того, що його балет вперше виступатиме в Ужгороді. Для артистів «КМБ» це новий географічний рекорд – нарешті вони виступатимуть у найзахіднішій точці України. Цікавим для них, напевно, є те, як найближчий до Європи ужгородський глядач сприйматиме колектив, що підкорив вже не одну сцену України та тої самої Європи. Український хореограф порадив ужгородським глядачам йти на цю виставу без упередженого ставлення, з відкритою душею. І якщо глядачі матимуть бажання отримати шматочок щастя, то все вийде якнайкраще.

Бажаючі відвідати виставу «Кармен.TV» у виконанні Театру «Київ модерн-балет» можуть придбати квитки у касах драмтеатру з 13.00 до 18.00 щодня, окрім суботи. Довідки за тел.: 0501011719. Додаткову інформацію можна завжди отримати на сайті Народного художнього колективу «Студія сучасного танцю «Бліц» http://blitz.uz.ua/ та на сторінках Студії в соціальних мережах ВКонтакте http://vk.com/iloveblitz та Facebook https://www.facebook.com/Blitz.sst.

 

16 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів