Іван Качур: «Сьогодні ми маємо повернути людям впевненість у завтрашньому дні»

У неділю, 14 вересня, в Києві відбувся Форум Опозиційного блоку «Мир. Стабільність. Відродження», основним завданням якого став пошук шляхів встановлення миру в Україні .

 

Круглий стіл зібрав прихильників миру та прийняв рішення про створення єдиного опозиційного руху – руху людей, які щиро виступають за підтримку мирного розвитку країни, відродження економіки, повернення до єдності народу і держави.

Так, відповідно з даного приводу дав свій коментар голова Закарпатського обласного партійного осередку Іван Качур:

         «Сьогодні вперше за всю історію незалежного, існування української держави постало під загрозу. На Сході України триває справжня, хоч і не оголошена, але повномасштабна війна. Українська земля стала буферною зоною. Я вважаю, що сьогодні головними завданнями є припинення кровопролиття шляхом мирного діалогу, забезпечення цілісності та єдності країни, надійного захисту державнх кордонів», - констатував політик.

За словами керманича Партії розвитку України на Закарпатті «протистояти незваженим крокам влади може тільки створення сильної опозиції»

- Сьогодні українському суспільсту нав’язали вибори, які нам непотрібні, оскільки навіть призначення виборів у такий неспокійний час порушує їх демократичне проведення. До того ж, плебісцит стане ще більшим тягарем для економіки країни, яка наразі скочується до прірви. Розуміючи всю складність суспільно-політичної та економічної ситуації, Партія розвитку України не може бути осторонь, тому йде на вибори. Протистояти незваженим крокам влади може тільки створення сильної опозиції. Країна, в якій немає самостійної опозиції, не може бути ані демократичною, ані успішною. Ми разом ідемо на вибори, щоб відновити мир і єдність України. Ми не хочемо реваншу, ми хочемо повернути людям впевненість у завтрашньому дні, - наголосив Іван Качур.

         Так, за результатами роботи форуму була прийнята резолюція, основним пунктом якої стала вимога до Президента України розпочати повномасштабні переговори щодо майбутнього устрою України, припинення кровопролиття і війни.

Прес-служба Партії розвитку України

 

16 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів