Кермування у стані алкогольного сп’яніння до добра не довело

Чим закінчилася для виноградівців подорож "під мухою"?

 

в недільний ранок у с.Дротинці по вул.Севлюшській зупинився легковий автомобіль марки “Мерседес” по причині несправності транспортного засобу, з якого вийшло троє молодих хлопців, які вели себе неадекватно, викрикуючи нецензурними словами в адресу людей, які йшли до церкви. На зауваження мешканців с.Дротинці, біля яких вони зупинилися не реагували. 

 
 На місце цієї події зійшлися небайдужі мешканці села та заблокували даний автомобіль, щоб той не міг продовжити рух і зателефонували в міліцію.

Виїхав на місце події наряд ДАІ, в складі офіцерів даного підрозділу старшого лейтенанта міліції Товт М.М. та лейтенанта міліції Поп В.В., затримав даних осіб і транспортний засіб на штрафмайданчик.

Як стало відомо із достовірних джерел, ці молодики є мешканцями м.Виноградів, їх освідчили на ступінь алкогольного сп’яніння і у водія виявлено 1,8 проміле алкоголя в крові. Транспортний засіб затриманий і знаходиться на штрафмайданчику міліції.

Водія очікує адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі від 3400 до 5950 грн або позбавлення права керування транспортним засобом терміном від одного до двох років, або адмінарест від 7 до 10 днів.

До інших учасників дорожнього руху, а саме пасажирів, які знаходилися в легковому автомобілю будуть прийняті адміністративні міри реагування по ст.173 “Дрібне хуліганство” КУпАП.

Федір Щубер, громадське формування “Апологет”
 

 

16 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів