«Новий район» Ужгорода перетворюється на сміттєзвалище

Приватна фірма яка займається вивезенням сміття в Ужгороді заявила про підвищення ціни за свої послуги, чи означає це, що місто стане чистішим?

 

Очікувалося, що нові тарифи почнуть діяти з 1 січня 2015 року. Але на засіданні виконкому представник департаменту міського господарства заявив, що  підприємство ставить нові умови. Пославшись на складну ситуацію в країні, «АВЕ» схотіло прискорити впровадження нових тарифів.

Міськвиконком із цим погодився. Відповідно, з 1 січня за новими цінами платитимуть тільки бюджетні підприємства. А для решти ужгородців новий тариф почне діяти з 1 жовтня.

Прикладом бездіяльності підприємства є смітник на вул. Бестужева, що знаходиться поблизу магазину "Вопак". Тут завжди гори сміття і прибирати його не поспішають. Поруч побудували нову багатоповерхівку, після заселення в неї людей, слід очікувати ще більше сміття, яке розносить вітер по цілому району.

Фотографуючи цей смітник почули від "мешканців" які перебирають там сміття: "Фотографуйте, бо уже нич туй пройти не можеме".

uzhgorod.net.ua

 

13 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів