До Закарпатського регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян, які переїхали з території АТО і Криму, звернулася 1261 особа

У четвер, 28 серпня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко взяв участь у засіданні Міжвідомчого координаційного штабу та нараді з керівниками регіональних штабів з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

 

Станом на 28.08.14 в області перебуває 1039 осіб, які переїхали із східних регіонів та 222 – з Криму. Всі громадяни забезпечені тимчасовим житлом. Рішенням регіонального штабу місцевими органами влади разом з Управлінням ДСНС у Закарпатській області проведено інвентаризацію приміщень, їх паспортизацію та відповідність технічним вимогам для розміщення осіб, які внутрішньо переміщуються в межах країни, питання транспортного забезпечення громадян до місць розміщення, поселення та харчування.

Найбільше громадян, котрі переїхали зі Сходу і Криму, розміщено в Ужгородському районі – 504 особи, Мукачівському – 366 осіб, Хустському – 66 осіб.

Під час наради також йшлося про нормативно-правову базу питань реєстрації осіб, які переїжджають, готовність до початку навчального року та забезпечення всіма необхідними умовами громадян у осінньо-зимовий період.

Прес-центр ОДА

 

29 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів