Чопські прикордонники затримали черговий «дует» нелегалів

Отримавши сигнал про спрацювання сигналізаційного комплексу на ділянці відділу «Ужгород», на місцевість негайно висунулась оперативна група зі службовим собакою...

 

Сьогодні, 28 серпня, близько п’ятої години ранку, прикордонники Чопського загону затримали черговий «дует» нелегалів.

Отримавши сигнал про спрацювання сигналізаційного комплексу на ділянці відділу «Ужгород», на місцевість негайно висунулась оперативна група зі службовим собакою. Після виявлення місця можливого подолання інженерної споруди невідомими, до справи взявся чотирилапий прикордонник, який за лічені хвилини привів наряд до «туристів», що переховувались за деревами. Двоє невідомих чоловіків без документів, яким до кордону залишалось кількасот метрів, повідомили стражам кордону, що є вихідцями з Грузії і зізнались, що у пошуках кращих умов життя мали на меті незаконно потрапити до Словаччини. Свій маршрут затримані прокладали за допомогою роздрукованого знімку прикордоння, який отримали з інтернет-сервісу Google maps. Кінцевим пунктом подорожі для них мала стати Німеччина.

З метою встановлення обставин правопорушення та складання процесуальних документів, чоловіків було доставлено до підрозділу. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

До слова, протягом поточного року прикордонниками Чопського загону затримано 29 вихідців з Грузії, - повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

 

28 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів