Ярема: правоохоронці пограбували ювелірний магазин під виглядом обшуку (ВІДЕО)

Відеокамера зафіксувала, як працівник прокуратури, співробітник міліції та поняті під виглядом обшуку в ювелірному магазині в центрі Києва вчинили крадіжку цінностей та грошей, загальною сумою близько двох мільйонів доларів. Про це повідомив генеральний прокурор України Віталій Ярема.

 

Генпрокурор повідомив, що правоохоронні органи заарештували київського прокурора і слідчого через підозру в крадіжці цінностей з магазину Граф.

За словами Яреми, 25 серпня слідче управління Печерського району робило обшук магазину Граф у рамках кримінальної справи з ввезення в Україну золота, яке мало випромінювання. Обшук проводився в присутності одного з прокурорів Печерського району, слідчого і свідків. "Під час обшуку відеокамери зафіксували, що працівники прокуратури, міліції та поняті вкрали цінності, гроші, годинники", - повідомив Ярема.

За даним фактом було порушено кримінальну справу, прокурор і один слідчий затримані і знаходяться в СІЗО, ще одна слідча Василенко - у розшуку.

За словами генпрокурора, загальна сума викрадених цінностей, згідно з оцінкою магазина, становить близько двох мільйонів доларів. 

 

В

 

27 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів