Іван Качур: «Соціально-незахищеним дітям максимальну увагу» (ФОТО)

Вихідними, очільник Закарпатського осередку Партії розвитку України Іван Качур разом із волонтерами завітали до Закарпатського центру соціально-психологічної реабілітації, що знаходиться в Сваляві.

 

Під час візиту для дітей було проведено декілька конкурсів, головна мета яких – привернення уваги громад до проблем неблагополучних сімей,  гармонізація відносин між дітьми та дорослими, між батьками й малечею, адресна допомога нужденним. У конкурсах дітки погралися, змогли спробувати себе в акторській грі, а також вони разом намалювали мапу України. Таким чином кожен бажаючий зміг проявитися в якості художника.

Очількик Партії розвитку Україна в Закарпатській області Іван Качур привітав малечу з наступаючим навчальним роком та побажав їм успіхів у фізичному та інтелектуальному розвитку та вручив інвентар для дітей:

«Неодмінна передумова для успішного освоєння навчальної програми підростаючих дітей – забезпечення їх достатнім харчуванням. Сьогодні, коли з початку року спостерігається суттєве зростання вартості практично усіх продовольчих товарів, то це негативне явище неодмінно позначиться й на рівні харчування школярів. Так в державі, у порівнянні з минулим роком у середньому ціни на рис зросли на 47% , н а курятину – на 35%, на цукор – на 23%, на борошно – на 34%, на макарони – на 27%, на молоко – на 6%, на вершкове масло – на 6%. А за даними Держстату середні реальні зарплати батьків школяра в Україні скоротились з початку року на 11%. Це неодмінно позначиться і на тому, скільки калорій зможуть отримувати діти у новому навчальному році. На дітях та їх харчуванні неможна економити», - підкреслив Іван Качур.

Дітям сподобалось разом із волонтерами гратися та розкрити для себе інший світ, світ доброго життя, де панує повага, взаєморозуміння та зацікавленість внутрішнім світом кожного маленького вихованця закладу.

Прес-служба регіональної партійної організації Партії розвитку України

 

26 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів