Закарпаття – Донбасу! (ФОТО)

20 вантажівок із гуманітарною допомогою відправилися сьогодні з Мукачева на Схід – жителям звільнених від бойових дій населених пунктів. В основному, вантаж вагою більш ніж 500 тонн складається із продуктів харчування (овочі, фрукти, консервація), питної води тощо.

 

Народні депутати, члени парламентської групи «Суверенна європейська Україна» Василь Ковач та Михайло Ланьо приєдналися до акції, зініційованої народними депутатами від Закарпаття Віктором Балогою, Павлом Балогою та Василем Петьовкою.

«Україна – єдина і неподільна, так було, є і буде завжди, - наголосив народний депутат Василь Ковач. – Коли на Закарпаття прийшла велика біда – повінь, вся Україна відгукнулася. Як енергетик, можу стверджувати, що якби тоді на допомогу не прийшли східні області, на відновлення лише енергетичної системи Закарпаття знадобилося б щонайменше 5 років. Сьогодні обов’язок кожного - допомагати нашим громадянам на Сході. Так само, як і підтримувати наших військових, які нині захищають нашу Батьківщину від агресора».

 

26 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів