Нічні «снайпери» не належать до Правого Сектору (фото)

Про це повідомив Гласнер Володимир, представник Правого Сектору на Закарпатті.

 

Розповсюджена міліцейською прес-службою інформація про затримання одного керівників Правого сектору Закарпаття не відповідає дійсності.

“Громадянин Богдан Пилипів не є керівником силового блоку Правого сектору Закарпаття, цю посаду, більше як два місяці, обіймає Руслан Каганець”, – повідомив видання “Трибуна” керівник закарпатського “Правого сектору” Олександр Сачко.

Нагадаємо, 7 липня, близько 22.40, в Ужгороді невідомі пробували силоміць проникнути в облуправління СБУ.  Як повідомив Ужгородський МВ УМВС, в ході протистояння було поранено з вогнепальної зброї працівника міліції. Чотирьох нападників затримано, серед них виявився один із керівників закарпатського «Правого сектора».

За його словами Богдан Пилипів вже більше двох місяців не є членом Правого Сектору.

“Наші хлопці всі зараз приймають участь в АТО або відпочивають між ротаціями або лікуються після поранень, контузій. Інших нема”, - зазначає В.Гласнер.

Нагадаємо, у офіційному повідомленні МВС України про вчорашню стрілянину біля будівлі СБУ йдеться про те, що серед числа нападників виявився один із керівників Правого Сектору на Закарпатті.

Очевидці події раніше повідомляли, що серед затриманих був Богдан Пилипів.  

 

авто затриманих

 

 

 

 

 

08 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів