Позиція очільника краю незмінна - Закарпатський батальйон має залишитися на місці!

Про це голова Закарпатської обласної адміністрації розповів у понеділок, 28 липня, під час брифінгу:

 

- Я взяв на себе зобов’язання і дав слово, що докладатиму максимум зусиль для того, щоб Закарпатський батальйон територіальної оборони залишився в межах області виконувати функції охорони нашого краю.

Зараз продовжується нарощення сил Російської Федерації на східних кордонах. Щодня потреба у тому, щоб наш батальйон було відправлено на Схід, зростає.

Роблю все можливе  для того, аби батальйон залишився у межах області. Минулого тижня з цього приводу доповідав у Кабінеті міністрів України, визначив перелік важливих об’єктів, які потрібно захищати в області. Зараз ми чекаємо директиву від Міністерства оборони та Збройних сил України щодо застосування Закарпатського батальйону територіальної оборони для захисту стратегічних об’єктів в межах нашого регіону.

Ще раз наголошую, моя позиція: залишити батальйон в межах області. Я розумію і поділяю занепокоєння та тривогу родичів, які хвилюються за бійців батальйону.

Сьогодні ведеться велика робота на рівні керівництва держави щодо урегулювання конфлікту. Сподіваємося, що незабаром все закінчиться і ті хлопці, які сьогодні перебувають на Сході, повернутися живими і неушкодженими додому.

Прес-центр ОДА

 

28 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів