Де обіцяних Яценюком 80 мільярдів, які недоотримав бюджет через різні податкові схеми?

Корупція заважає існуванню української армії - експерт

 

Корупція в країні не дозволяє забезпечити належну армію.

Про це на прес-конференції розповів експерт реанімаційного пакету реформ Ілья Несходовський, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"У нас два фронти. Перший - на сході. Другий - це корупція. Вона також є нашим ворогом. Тому розглядаю реформи виключно як боротьбу з цим злом, яке роз'їдає нашу країну, не дозволяє нормально забезпечити нашу армію, бюджет та не дозволяє нормально функціонувати всім гілкам влади", - розповів він.

Він зазначив, що реформи треба вже розпочинати: "Якщо у нас два фронти, чому ми маємо зосереджуватись тільки на одному. Говорять про непопулярність реформ, але чи можуть бути непопулярні реформи, якщо це боротьба з корупцією? Чиновники, які грабували країну і протягом 20 років збагачувались, набивали свої кишені, говорять про те, щоб почекати з реформами поки закінчиться війна. Але ми можемо вже боротися. Для цього не потрібно давити на самі дрібні верстви населення. Для цього треба бити по тим, хто на найвищому рівні. Яценюк, коли прийшов до влади, сказав, що у нас є розкрадання коштів, недоотримання через різні податкові схеми. Сума цих розкрадань 80 мільярдів. Чому ці 80 мільярдів досі не в бюджеті? Тому треба туди розгорнути наші зусилля для того, щоб провести реформи".

Автор: Наталія ШЕСТОПАЛ

 

28 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів