Закарпатський «губернатор» зустрівся з найкращими випускниками ЗНО

У понеділок, 28 липня, голова Закарпатської обласної адміністрації Валерій Лунченко зустрівся із випускниками області, які отримали на зовнішньому незалежному оцінюванні максимальну кількість балів.

 

Семеро закарпатців отримали на ЗНО за окремими предметами по 200 балів.

Третій рік поспіль в області є такі учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали максимальну кількість балів з трьох предметів. Цьогоріч це випускник багатопрофільного ліцею «Інтелект» - загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Сілвестер Носенко та випускник Свалявської гімназії Степан Русин. Всього ж в Україні учасників ЗНО, які мають 200 балів з трьох дисциплін – п’ятеро.

 - Вітаю з найкращими результатами, зараз вашим завданням є не менш наполегливе і результативне навчання у тому вищому навчальному закладі, який ви для себе оберете. Здобувайте освіту, працюйте на розвиток своєї країни. Саме ви є запорукою того, що Україна стане сучасною, розвиненою, такою, якою ми всі мріємо її бачити. Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб кожен випускник, кожен студент пишався тим, що на його дипломі – герб і стяг України,  - звернувся до присутніх Валерій Лунченко.

Цьогоріч 200 балів на ЗНО отримали Сілвестер Носенко, Степан Русин, Ребекка Габовда, Олександра-Марія Голуб, Аліна Ледней, Олександра Лєбєдєва, Емма Оганесян.

Прес-центр ОДА

 

 

 

 

28 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів