Качур: Розбрат та чвари – не на часі, держава в небезпеці і вона наразі – понад усе

«Ми закликаємо Президента України, народних депутатів, громадськість у цей не легкий для країни час об'єднатися для визволення України з рутини проблем в яких вона загрузла, - про це написав на своїй сторінці в Facebook голова команди розвитку на Закарпатті Іван Качур:

 

- Останні події в Україні глибоко сколихнули  українську громадськість. Окрім війни на Сході  в Україні розвернувся новий фронт – внутрішній, що може мати наслідки ще більш трагічніші та в кінцевому етапі вплинути на  долю всієї країни. Відсутність коаліції у Верховній Раді та діючого Уряду позбавляє керівництво держави будь-яких інструментів координації роботи, злагодженості дій та перспектив вирішення низки проблем, що наразі існують в Україні. Без сумніву зміни у складі органів державної влади необхідні, однак здійснивши їх зараз ми створимо чергову хвилю нестабільності, яка зробить нашу країну вразливою, не здатною приймати необхідні рішення та боротися з зовнішніми загрозами.

Розбрат та чвари – не на часі, держава в небезпеці і вона наразі – понад усе. Ми закликаємо Президента України, народних депутатів, громадськість у цей не легкий для країни час об'єднатися для визволення України з рутини проблем в яких вона загрузла. Від виваженості наших кроків  залежить доля країни, не варто розвалювати її амбіціями та власними інтересами.

 

26 липня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів