Екс-губернатор Закарпаття: У новий парламент прийде те саме бидло!

Якщо дострокові парламентські вибори відбуватимуться за старим законом, нічого не зміниться.

 

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

"Прийде новий парламент і закінчиться війна? З'являться гроші? Запрацює економіка? Буде таке саме бидло, яке тут уже сидить. У деяких партіях знаємо тільки лідерів. Треба відкриті списки. Тоді буде видно, чи є в політичної сили кадровий резерв. З програмою хай покажуть майбутній склад Кабінету Міністрів. Бо повториться, як тепер: владу після Януковича отримали, а коли прийшлося призначати на посади — не було фахівців", - наголосив він.

За його словами, якщо одночасно воювати і проводити виборчу кампанію, будуть судові позови.

"Отримаємо купу судових позовів від політиків до Євросуду з прав людини з оскарженням результатів виборів. Говоритимуть, що через війну їх не почули виборці Донбасу. І виграватимуть позови", - додав нардеп.

Він вважає, що війна на Донбасі ще не скоро закінчиться.

"Після інавгурації Порошенко обіцяв закінчити війну до липня. Каже те, що хоче почути публіка. Я працював губернатором Луганщини, зідзвонююся з місцевими двічі на день. Там інша картина, ніж показують. На початок АТО прихильників сепаратизму було близько 80 відсотків, а зараз — під 60. Все одно для них Путін — вождь, Росія — мати, а Україна — гірша за мачуху. Краще Митний союз, ніж Євросоюз. Це зазомбований електорат. Щоб перемогти, потрібна підтримка місцевих жителів. Її немає", - зазначив народний депутат.

 

26 липня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів