Винахідливу «оптову» злодійку затримали ужгородські міліціянти

Працівники сектору карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції спільно з працівниками управління карного розшуку УМВС затримали вмілу крадійку, якій вдавалося викрадати речі з будинків, коли господарі були вдома.

 

Протягом останнього часу до працівників Ужгородського райвідділу міліції  зверталися мешканці району з аналогічними заявами про крадіжки з їхніх будинків. Потерпілі розповідали правоохоронцям, що до їх будинків шляхом обману проникала якась жінка. На подвір’я вона заходила під приводом купівлі квасолі, горіхів, пір’я, картоплі, інколи пропонувала купити в неї мед. Таким чином вона входила в довіру до господарів, і коли ті відлучалися на деякий час, жінка проникала в будинок і викрадала звідти ювелірні вироби, грошові кошти та інші цінні речі. Після чого зникала в невідомому напрямку.

Невдовзі працівникам карного розшуку Ужгородського райвідділу та обласного управління Денису Гайду, Сергію Роману та Віталію Ховпею вдалося отримати інформацію про те, що до цих крадіжок може бути причетна 24-річна мешканка м.Ужгород. Проробивши нелегку оперативну роботу, їм все ж вдалося затримати дану жінку. Як виявилося пізніше, дана особа встигла нажитися не тільки в Ужгородському районі, а майже у всіх районах Закарпатської області.

Після затримання вона зізналася у скоєних злочинах. Працівники Ужгородського райвідділу міліції провели опізнання, під час якого всі потерпілі чітко вказали на затриману жінку. Наразі щодо правопорушниці застосовано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлено до суду.

 

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС

 

25 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів