Дочка Путіна «втекла» зі свого дому в Нідерландах - ЗМІ

Британське видання Mirror пише, що дочка російського президента Володимира Путіна Марія поїхала зі свого помешкання у передмісті нідерландської столиці.

 

Марія Путіна залишила свій пентхаус в передмісті Гааги, місті Ворсхотені разом зі своїм бойфрендом Йоррітом Фаассеном. Вартість дому, де пара проживала кілька років, становить близько 2,5 млн євро.

Будинок розташований всього за 30 км від аеропорту, з якого вилетів рейс MH17 Малайзійських авіаліній, збитий над територією України.

Нагадаємо, раніше мер міста Хілверсюм Петер Броертес запропонував видворити з Нідерландів 29-річну дочку Володимира Путіна Марію у зв'язку з катастрофою малайзійського Boeing 777. Пізніше Броертес в Twitter вибачився за свої слова, заявивши, що було "нерозумно" робити такі заклики про дочку Путіна.

17 липня пасажирський Boeing 777 зазнав аварії поблизу Тореза Донецької області. За даними української влади, він був збитий терористами за допомогою зенітно-ракетного комплексу "Бук М1". Всі 298 осіб, які перебували на борту, загинули. Серед них було 80 дітей.

 

25 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів