98 закарпатських військовослужбовців скинулися по 35,5 тис грн в «общак» військомату на придбання спецзасобів

Як прокоментував заступник військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського  ОВК, майор Ігор Тищук, відповідно до рішення Закарпатської облради від 10 липня п.р. депутатським корпусом виділено 3,5 мільйони гривень для надання матеріальної допомоги військовослужбовцям 4-ому батальйону територіальної оборони Закарпатської області.

 

«Ці кошти передбачаються для покращення матеріально-технічного забезпечення всього батальйону, - уточнив майор. – Відтак, активісти батальйону прийняли рішення, що  після одержання 98 військовослужбовцями по 35,5 тисяч гривень, віддати ці кошти у загальну касу батальйону на придбання бронежилетів, речей індивідуального захисту, касок, біноклів, радіостанцій тощо», - розповів Ігор Тищук.

«На цьому тижня військовослужбовці отримали зазначену суму і одразу ж віддали їх на нагальні потреби батальйону. Тож, станом на сьогодні, 25 липня, ведуться організаційні заходи щодо закупки необхідного для закарпатських військовослужбовців майна. А цільове використання зазначених коштів контролюють представники Громадської ради при батальйоні», - підкреслив заступник військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського  ОВК, майор Ігор Тищук.

Нагадаємо, за інформацією управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, вісім родин закарпатських військовослужбовців, які загинули в східних регіонах при виконанні обов’язків військової служби у боротьбі з терористами, одержали матеріальну допомогу.

Про це вчора, 24 липня, повідомив директор Департаменту праці та соціального захисту населення Закарпатської ОДА Віктор Мацола.

«На сьогоднішній день з обласного бюджету краю виділено грошову допомогу 8 сім’ям загиблих військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації та брали участь у антитерористичній операції, гідно захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, – зазначив Віктор Васильович. – Крім того, за дорученням голови Закарпатської облдержадміністрації Валерія Лунченка для вирішення нагальних питань фахівці Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації надають родинами загиблих військовослужбовців  роз'яснення щодо їх соціального захисту».

«Також через програму «Турбота» матеріальну допомогу одержали 98 закарпатських військовослужбовців. Відтак грошова допомога виплачена кожному з них рівними частинами - по 35710 грн.», - поінформував Віктор Васильович.

«Що стосується матеріальної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців, то на сьогодні проведена виплата в повному обсязі їх членам у розмірі по 100 тисяч гривень», - підкреслив посадовець.

Ужгород.net

 

25 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів