Мешканка Баранинців поскаржилась очільнику ужгородських міліціянтів на свого сусіда за образи

Сьогодні очільник слідчого відділення Ужгородського райвідділу міліції капітан Олександр Боднарчук спілкувався з мешканцями села Баранинці.

 

Олександр Дмитрович приймав мешканців села протягом двох годин. До проблем кожного з них керівник підійшов індивідуально, вислухавши їх, прийняв правильні і необхідні рішення для вирішення порушених питань. Більшість людей звернулися з питаннями соціального, майнового характеру, також їх цікавила ситуація в зоні АТО.

Зокрема, пані Марта прийшла поскаржитися на сусіда, який безпідставно постійно ображає її і членів її родини нецензурною лайкою.  Капітан міліції запевнив громадянку, що після здійсненої перевірки даного факту у найкоротший термін це питання буде вирішено. За результатами перевірки заявниці буде повідомлено у встановлені законом строки.

Наступною до правоохоронця навідалася пані Ольга. Її цікавило, який саме порядок відновлення втраченого паспорта. З даного приводу громадянці було роз’яснено порядок та дано перелік всіх необхідних документів для відновлення паспорта.

Ще одну жительку Баранинців цікавило питання щодо часткової мобілізації закарпатських чоловіків  в зону АТО. Вона переймалася ситуацією, яка склалася на Сході України та станом здоров’я наших героїв, які потерпіли від сепаратистів. Яка саме необхідна їм допомога, чи мають вони питну воду та продукти харчування, чи  забезпечені бронежилетами, касками, чоботами? На низку різних запитань жінка отримала обгрунтовану відповідь від Олександра Дмитровича.

Активну участь під час прийому громадян брав і голова Баранинської сільської ради Юрій Марусяк. Він разом з Олександром Боднарчуком переймався проблемами мешканців, які звернулися за допомогою. Очільник слідчого відділення Ужгородщини подякував за співпрацю та допомогу у вирішенні проблемних питань заявників.

- По всіх питаннях, які ставилися громадянами під час прийому, будуть проведені ретельні перевірки та прийняті відповідні рішення, - запевнив перший заступник начальника Ужгородського райвідділу міліції капітан О.Боднарчук.

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС

 

 

25 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів