19-річний житель Мукачева не встиг сходити «на діло»

Правоохоронці Мукачева, забезпечуючи охорону громадського порядку, викрили двох підозрілих молодиків. Один мав при собі  маску та ножиці, а інший - кийок.

 

Серед ночі наряд патрульної служби міліції Мукачева рухався за визначеним маршрутом, слідкуючи за дотриманням правопорядку на вулицях міста. На одній із вулиць правоохоронці помітили підозрілого чоловіка, який рухався на велосипеді. Останній, побачивши  правоохоронців, викинув згорток матерії на узбіччя дороги та намагався втекти.

Працівники міліції вирішили перевірити особу підозрілого молодика. Як з”ясувалося, недарма. В матерії правоохоронці виявили ножиці для різки металу. Даного громадянина було запрошено до міськвідділу міліції, де під час огляду в кишені куртки  молодика було виявлено ще й шапку з прорізами для очей та носа, а також матерчаті рукавиці. 19-річний житель Мукачева так і не зміг пояснити, для чого йому потрібні були ці речі.

Трохи пізніше у мікрорайоні Росвигово наряд патрульної служби міліції помітив автомобіль марки ВАЗ під керуванням 28-річного місцевого жителя. Останній,   побачивши правоохоронців, почав помітно нервувати. Пізніше його поведінка стала зрозумілою. Адже в ході огляду автомобіля правоохоронці  виявили металевий кийок, який може бути холодною зброєю. Вилучений предмет направлений на дослідження до НДЕКЦ при УМВС області.

Відомості про дані  події слідчим внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  За даними фактами триває розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС

 

25 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів