Путін провокує повноцінне зіткнення українських і російських військ - Луценко

Армія України та Росії має співвідношення один до десяти. Путін провокує нас на оголошення повноцінної війни, яке виправдає вже давно заплановане ним вторгнення військ РФ в Україну.

 

Про це заявив радник Президента Юрій Луценко, інформує УНІАН

"Давайте не забувати, що армія України та Росії має співвідношення один до десяти, а по військової техніки пропорція ще більше. Путін провокує нас на повноцінне військове зіткнення, яке виправдає вже давно заплановане ним вторгнення військ РФ в Україну", - повідомив Луценко. 

За його словами, за даними всіх спецслужб України, ще кілька днів тому ми стояли на порозі широкомасштабного вторгнення. 

"Мова йшла не тільки про сході України, а й про ділянку кордону в Чернігівській і Сумській областях, навпроти яких стоять військові контингенти РФ з нанесеними на техніку буквами МС - "миротворчі сили". Путін був готовий до цього", - пояснив він.

"Всім, хто готовий закидати шапками ворога, краще подумати і проаналізувати ситуацію. Ми повинні, перш за все, звільнити свою територію", - підкреслив Луценко.

Нагадаємо, Увечері 20 липня тривали активні бойові зіткнення в районах міст Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк і в передмістях Луганська, в ході яких бойовики понесли великі втрати. Сили АТО захопили в полон 35 російських найманців.

 

21 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів