Франція, Британія і Німеччина поставили Путіну ультиматум

Від президента Росії Володимира Путіна вимагають натиснути на проросійських бойовиків, щоб вони надали міжнародним експертам "повний доступ" до місця катастрофи літака рейсу MH17.

 

ро це йдеться у спільній заяві лідерів Німеччини, Великої Британії та Франції за підсумками телефонного спілкування, пише Українська правда.

"Якщо Росія негайно не вдасться до необхідних заходів, Європейський союз визначить наслідки таких дій на Раді міністрів закордонних справ, що відбудеться у вівторок", – ідеться в заяві.

Як відомо, терористи перешкоджають проведенню слідчих дії не території, де був збитий літак Боїнг-777.

 

Автор: Твіттер

Нагадаємо, 17 липня в Донецькій області зазнав краху пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines "Боїнг-777". За даними авіакомпанії, на борту літака знаходилося 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири.

На борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.

gazeta.ua

 

20 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів