Заморожені продукти у закарпатських супермаркетах на 90% - контрабанда

Близько 90% італійських продуктів, які продаються в українських супермаркетах, мають контрабандне походження. Про це в інтерв'ю "Укрінформу" заявив президент Торгово-промислової палати (ТПП) Італії Мауріціо Карневале.

 

"Великою проблемою є також підробка італійських товарів та їх контрабанда в Україну. 90% італійських продуктів, які продаються в українських супермаркетах, є контрабандними", - сказав він.

За словами Карневале, заморожені продукти харчування з Італії купуються виключно в контрабандистів. Ці товари доправляються в Україну з порушенням температурних вимог та часто взагалі є простроченими. У цьому зв'язку президент ТПП Італії наголосив на важливості підвищення культури та пильності споживання у людей.

Як наголосив Карневале, прогнози для ведення італійського бізнесу в Україні "дуже позитивні та багатообіцяючі".

"Італійці хочуть працювати в Україні та відкривати тут свої компанії. Однак тут також потрібна підтримка українських підприємців. Крім цього, у співпраці з українцями італійські підприємці хочуть, щоб було менше роботи з-під прилавку, оскільки дуже розвинутою є контрабанда продуктів харчування в Україну", - сказав він.

epravda.com

 

20 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів