США введе санкції проти Росії в разі прямої агресії проти України

 Зараз США не готові йти на персональні санкції проти президента РФ Володимира Путіна. Поки йдеться лише про економічні обмеження.

 

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

Проте, експерт не сумнівається у тому, що у разі прямої агресії проти України санкції будуть.

За словам Фесенка, з боку США санкції проти Росії будуть жорсткішими, ніж з боку Євросоюзу. Зокрема, йдеться про економічні обмеження.

Крім того, США допомагатиме Україні - посилить технічну допомогу, можливо допоможе у формуванні спецоперацій, постачанні зброї, - каже політолог.

Нагадаємо, що раніше британська газета Times повідомила про можливе введення санкцій проти Путіна в разі якщо РФ введе війська на територію України. При цьому в статті стверджувалося про наявність у швейцарських банках рахунків на 40 мільярдів доларів, які належать російському президентові. The Times пише з посиланням на західні розвідслужби, що особистий статок Путіна міг бути накопичений "завдяки солідним часткам акцій в російських енергетичних компаніях".

У свою чергу офіційний представник державного департаменту Джен Псакі заявила, що США ще не розглядали можливість введення персональних санкцій проти Путіна.

Ужгород.нет

 

23 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів