Колишній очільник Закарпаття хоче з’ясувати про незаконну діяльність озброєного формування на території Держлікслужби

  У розпорядження парламентського комітету по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією надійшла інформація щодо можливої незаконної діяльності озброєного формування, яке діє на території Державної служби України з лікарських засобів.

 

 Про це повідомив перший заступник голови комітету Геннадій Москаль, інформує його офіційний сайт.

 За даними, які має у розпорядженні комітет, група в кількості не менше 10 осіб щодня здійснює обхід території навколо будівлі, веде спостереження за всіма автомобілями, що паркуються, прибувають та проїжджають поблизу, веде перемовини через спецзасоби зв’язку, використовує системну зміну позицій, проводить незаконні оперативно-розшукові заходи. Після закінчення робочого дня голова Держлікслужби Соловйов залишає установу в супроводі частини цих же охоронців, а інша частина власним автотранспортом супроводжує автомобіль Соловйова кортежем.

 Москаль направив депутатське звернення міністру внутрішніх справ Арсену Авакову з проханням з’ясувати, хто саме здійснює спостереження біля будівлі Держлікслужби, і чи не порушується даними діями законодавство України, повідомляє Укрінформ.

Ужгород.нет

 

23 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів