Закарпатські фани хореографічного мистецтва отримають чудовий подарунок

Вперше в м.Мукачеві 3 травня 2014р  та 4 травня 2014 в м.Ужгороді театр сучасного танцю “KozarDanceTheatre” ( м.Київ) має на меті провести показ танцювальної вистави «НіК».

 

Режисер і хореограф спектаклю - переможець національного хореографічного проекту  «Танцюють всі-4», керівник “KozarDanceTheatre” (KDT) Василь Козарь – виходець з м. Мукачева, випускник  народної студії сучасного танцю м. Мукачева  «Сучасник» (керівник Яцканич О.Ю) .

«НіК» - це оригінальна танцювальна постановка в стилі contemporary. Це не просто танець, це філософія відносин , історія пошуку любові і шляху до досконалості через страждання.

         НіК…проста історія про чоловіка та жінку – історія Нарциса і Кактуса…

Тільки кохання здатне із самозакоханого Нарциса, який втілює в собі увесь людський егоїзм і звичку думати тільки про себе,  зробити справжнього чоловіка…І тільки в руках такого чоловіка жінка здатна із в’янучого в пустелі Кактуса перетворитися в квітучу, запашну Троянду…

У непростий для нашої країни період, вистава направлена на формування переконання, що все в житті можна виправити, якщо в серці живе Віра, Надія і Кохання…І коли тобі дається другий шанс – постарайся ним скористатися…

Всі актори Kozar Dance Theatre - найяскравіші учасники і переможці танцювального проекту «Танцюють всі»: Володимир Раков, Антон Рибальченко, Марк Токар, Катерина Білявська, Марія Козлова, Олена Ткаченко, Галя Пєха, Аліса Зайцева, Аня Единак.

 

23 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів