Влада повинна не імітувати діалог, а показати свою ефективність в ньому

Народний депутат від «УДАРу» Павло Розенко вважає позитивом фіксацію територіальної єдності України на з'їзді Партії регіонів в Донецьку.

 

За словами депутата, також гарним сигналом є те, що "регіонали" закликали до невживання силових заходів та виступили за проведення референдуму щодо статусу російської мови.

"Навколо 90% їхніх вимог можна вести дискусію. А потім приймати конкретні рішення. Необхідність децентралізації влади у нікого не викликає сумніву. Це питання технології та комунікації. Умовно кажучи, щоб одна сторона хотіла чути те, що говорить інша. Я в цьому питанні жорстко критикую уряд. На жаль, бачимо їхню пасивність у переговорному процесі", - зазначив політик.

Розенко впевнений, що враховуючи неспокійну ситуацію на Сході, там постійно мають перебувати члени уряду та зустрічатися з людьми.

"Я теж задаю питання, чого вони цього не роблять. Бачили, що Яценюк туди їздив, провів круглий стіл. А що потім?. На наступний день - знову акції протесту та захоплення адміністрацій. Влада повинна не імітувати діалог, а показати свою ефективність в ньому", - пояснив Розенко.

"Ударівець" вважає, що в переговорах мають брати участь прем'єр, урядовці. А з боку Сходу - всі зацікавлені особи.

Нардеп зауважив, що можна збиратись навіть в тому колі, як під час поїздки Яценюка до Донецька.

Ужгород.нет

 

17 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів