Кейс з грошима було викрадено у мукачівського латвійця

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 50-річного громадянина Республіки Латвія, який тимчасово проживає в Мукачеві. Заявник повідомив про крадіжку від нього грошей в сумі 5 мільйонів 200 тисяч гривень.

 

За словами заявника, близько півроку він винаймає житло в Мукачеві. Перебуває тут у справах, займається юридичною практикою. І от доки його не було вдома, до помешкання   проникли невідомі   і викрали кейс з готівкою у сумі 5 млн. 200 тис. гривень. Чоловік також повідомив, що слідів злому він не бачив, тому, ймовірно, зловмисники проникли шляхом підбору ключів.

Однак після цього, за інформацією міліції, заявник загадково зник і на зв’язок із правоохоронцями не виходив. А про походження в нього такої суми готівки він пояснити не зміг. Як повідомляє начальник сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Ярослав Товкан, наразі оперативники перевіряють інформацію про факт самої крадіжки.

Також працівникам міліції вдалося з’ясувати, що латвієць боргував орендодавцеві за помешкання на момент так званої крадіжки близько 3,5 тис. грн. Крім того, вхідні двері на помешканні були настільки зношеними, що навряд чи можна було би розраховувати на їхню надійність щодо збереження такої суми грошей...

Разом з тим, у ході проведення досудового слідства з’ясувалося, що сам латвієць, який зареєстрований у Харкові, а проживав тривалий час у Маріуполі Донецької області, вже мав раніше проблеми з законом через махінації та випадки шахрайства...

За даним фактом тривають досудові перевірки.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

07 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів