Ексклюзивний відеокоментар начальника Чопської митниці про вчорашні тортури активістів, шантаж, залякування та застосування зброї (Відео)

Ужгород.net щойно отримав ексклюзивний коментар начальника Чопської митниці Сергія Харченка, який розповів про вчорашнє затримання, допит із застосуванням зброї, пригрози фізичної розправи його та сім’ї у разі відмови переповісти заздалегідь підготовлений текст про корупцію на митниці.

 

Нагадаємо, вчора, 22 лютого, на Закарпатті активісти від «Правого сектора» прив’язали керівника Чопської митниці Сергія Харченка до стовпа, щоб той не втік. Чиновника прикували біля будівлі Закарпатської ОДА. Йому інкримінують корупцію і злочинні діяння, про що написали на аркуші, який приклеїли йому до грудей. Він начебто зізнався у всіх корупційних схемах, та розповів, як вони працювали: хабарі бралися на Закарпатті та передавалися до столиці. Допит зафіксували на фото і відео.

Тепер чиновник переховується від неадекватних людей, які, як він заявляє, залякали його сім’ю, застосувавши силу та пригрожуючи зброєю, принизили людську гідність. Далі без коментарів…

Ужгород.net

 

23 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів