Кримінального мауглі затримали на Тчівщині

32-річна жителька смт Дубове Тячівського району пані Олена працює у місцевому торгівельному центрі. Зачиняється торгівельна точка пізно, тому іноді їй назустріч виходить хтось з рідних. Однак того дня усі були зайняті, адже наближалися вихідні, продавчиня по телефону заспокоїла домочадців, мовляв: не варто перейматися, добереться сама. Тим більше, що ноша, сумка з продуктами, у неї була не важка.

 

Дорогою додому був тільки один неприємний відрізок, прохід через вузенький затемнений провулок, що давав змогу значно скоротити шлях. Жінка ще подумала, чи не податися в обхід, однак тут всього кількадесят метрів, тож вирішила - прошмигне швиденько. Несподівано перед нею з темряви "виросла" чоловіча постать. Нічого не кажучи, пізній перехожий рвонув сумку. Підсвідомо жінка готувалася до такого розвитку подій, бо тільки ще міцніше обхопила свою річ руками. Зухвалець пригрозив, а далі з усієї сили ударив суперницю по обличчю і, заволодівши бажаним, кинувся геть.
На щастя, "мобільник" залишився в кишені пані Олени. Прийшовши до тями, жінка одразу набрала номер директора торгівельного комплексу. Підприємець ще закінчував справи в магазині. За хвилину він уже був на місці пригоди. Разом зателефонували в міліцію, а самі, не чекаючи прибуття опер групи, машиною поїхали вулицями нічного селища, сподіваючись натрапити на зухвальця.
Невдовзі біля закинутої будівлі зауважили місцевого 41-річного жителя Миколу. Той чомусь кинувся утікати. Потерпіла впізнала - це був саме він, своїми підозрами поділилася з в.о. начальника Дубівського відділення міліції Юрієм Руснаком, який оперативно прибув за викликом. Миколу, або як його називають місцеві - Мауглі, досвідчений міліціонер добре знав. Чоловік давно ступив на кримінальну стежку. Власної сім’ї так і не створив, проживає з братом. На його обійсті часто "газдує" горілка. Коли того ж вечора Юрій Руснак відшукав Миколу, той саме частувався продуктами із сумки пані Олени. Правда, скуштував частину награбованого. На щастя, витратити гроші, що містилися у сумочці, не встиг. Тепер Миколі доведеться знову сісти за ґрати.

Михайло Пискач для Ужгород.net

 

30 грудня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів