депутати Ужгородської міської ради зібралися на позачергову сесію

Коментар голови Закарпатської обласної організації ГП "ПОРА" Богдана Киніва щодо Заяви Ужгородської міської ради

 

Закарпаття часто ставало полігоном відпрацювання новітніх політтехнологій. Саме на цьому західному клаптику землі апробовувалася не одна піар-акція. Однак, закарпатський народ, який впродовж віків звик покладатися виключно на власний здоровий глузд, навчився відділяти полову від зерна, не довіряючи гучним заявам та солодким обіцянкам. Тому депутатам усіх рівнів слід пам’ятати – вони не є однозначними виразниками думок усіх виборців.
Ужгородська міська рада у своїй заяві до Президента аргументує право на категоричність в оцінці його дій тим, що свого часу саме вона одною з перших засудила ГКЧП. Так, саме Ужгородська міська рада спромоглася на принциповий вчинок, проте не нинішній депутатський склад. А саме цей депутатський склад V-го скликання, м’яко кажучи, компрометував себе неоднозначними рішеннями по землі, майну і т.д. Тому Закарпатська обласна організація Громадянської партії "ПОРА" вважає, що у категоричних заявах слід бути більш обережними. Адже саме Закарпаттю, яке стало відомим за останні дні, завдяки чималій кількості сепаратистських заяв, необхідно, як нікому, розважливо ставитися до того, які саме слова лунають із цього регіону. Адже байдуже ставлення до подій у Грузії, які сколихнули увесь цивілізований світ, можна розцінювати як індиферентність у визначенні майбутнього свого регіону. Україна, яку як ніколи роздирають політичні чвари, боротьба за меркантильні інтереси олігархічних кланів, потребує виваженості, рішучості, послідовності і консолідації націонал-патріотичних сил. Саме вони, як показує досвід, здатні визначити пріоритетні позиції, головні проблеми. Сучасний світ потребує креативного мислення, наповненого глибинно патріотичним змістом. До такого мислення схильне молоде покоління, позбавлене однобокої маргінальності, нав’язаних ззовні ідеалів та ницої запопадливості. Пора надати слово молоді, якій і жити у новій, європейській країні-Україні!

Довідка: 9 вересня, депутати Ужгородської міської ради зібралися на позачергову сесію і прийняли звернення до Президента України Віктора Ющенка з проханням не вводити пряме президентське правління, а також до громадян України – з повідомленням про те, що закарпатські русини готують провокацію.

 

11 вересня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2008-09-11 / 22:59:00

    кинів як щось наговорить то треба пити децу, шоб в"їхати! але молодець1 Видно шо старався!Гарні слова вивчив: індиферентність, маргінальність!

  2. 2008-09-11 / 21:13:00

    Молодец!