Альбом „Закарпатський художній музей ім. Й. БОКШАЯ” – Кращий в Україні

Сімдесят музеїв України та понад 200 працівників цих поважних установ взяли участь у І Всеукраїнському музейному фестивалі, присвяченому 150-ій річниці від дня народження Д. Яворницького. Фестиваль проходив з 7 по 12 листопада у Дніпропетровську під патронатом Президента України.

 

Звання кращих у своїй сфері музейники виборювали у 4 номінаціях: „Міні-експозиція”, „Відеофільми на музейну тематику”, „Комп’ютерні програми” та „Музейні видання”. В останній номінацій, з-посеред 200 учасників, брали участь і Закарпатські обласні художній музей ім. Й. Бокшая та краєзнавчий музей.
За підсумками експертної ради, до складу якої входили мистецтвознавці, історики, музейники з різних регіонів України, у номінації „Кращий альбом” перше місце отримав альбом „Закарпатський обласний художній музей ім. Й. Бокшая”. Це унікальне видання побачило світ у 2004 році у видавництві „Шарк” за співавторіва колективу Художнього музею на чолі з директором Олегом Зайцевим, рекламного агентства „Шарк” (директор Олександр Шпеник), дизейнера Павла Івашковича та фотохудожника Олексія Попова.

 

17 листопада 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів